Rohkeutta ja osaamista – INSPIroivaa asiantuntijuutta.

Palvelumme

Tutustu joustaviin palveluihimme. Meiltä saat ideoita rekrytointiin, ajatuksia yrityskulttuuriin ja tukea johtamiseen!

Työnantaja markkinointi
Lue lisää

Teemme asiakkaillemme markkinointia, joilla vahvistamme heidän vetovoimaansa työnantajana. Työntekijät valitessaan työpaikkaa usein tarkistavat yritysten eri some-kanavat. Työnantajabrändin luominen on pitkä taival, investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Voimme tarjota yrityksille apua somepäivitysten tekemisessä, sopivien työpaikkailmoituskuvien käyttämisessä sekä ydinviestien löytämisessä työnantajamielikuvan rakentamisessa.

Tsekkaa meidän omat somekanavat niin saat maistiaisen siitä, miltä näyttää kun työnantajamielikuvaan panostetaan.

Asiantuntija puheenvuorot
Lue lisää

Rakenna vahva arvopohjainen yrityskulttuuri

Verkostoituminen

Työelämätaidot

Miten rekrytoit ulkomaalaista työvoimaa?

Näistä teemoista Heidi Alariesto on käynyt pitämässä puheenvuoroja eri tilaisuuksissa. Heidi on toiminut yli 10 vuotta yrittäjänä ja työllistänyt tuhansia työntekijöitä. Heidi tunnetaan energisena ja inspiroivana positiivisena puhujana, joka jää mieleen. Jokainen asiantuntija puheenvuoro rakennetaan erikseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ole rohkeasti yhteydessä ja pyydä tarjousta.

Johdon sparraus
Lue lisää

Työelämän muutoksissa osaamisen jatkuva kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää. Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Voit ottaa meidät mukaan sparraamaan nykyjohtoa valmistautumaan tulevaisuuden haasteisiin. Olemme mm. kouluttaneet osakeyhtiön hallituksen jäseniä eri henkilöstöhallinnon teemoista.

Meiltä on mahdollista saada myös erilaisia yrittäjävalmennuksia.

Henkilöstöhallinnon tukipalvelut
Lue lisää

Tarjoamme kokonaisvaltaista henkilöstöhallinnon palveluita ja voimme toimia yrityksesi henkilöstöhallinnon”rakennuttajakonsulttina”. Voimme auttaa vaikeissa tilanteissa tai toimia ulkoisena henkilöstöjohtajana.